Olen ulla hiltunen

Hieman hajamielinen, luova, innostuva, iloinen, utelias, huumorintajuinen, joka pelkää paikalleen pysähtymistä. Aina mielessä jotain uutta ja innostavaa, jotta elämässä pysyy ilo ja seikkailu mukana!

Olen neljän lapsen äiti, joka on aina rakastanut valokuvaamista. Ensimmäisen järjestelmäkamerani sain isältäni 2000 -luvun alussa. Filmijärkkäri oli jo vanha, vuosimallia -76, mutta tulihan sillä ihania kuvia! Silloin ei otettu muistikorttia täyteen kuvia vaan se oli joko 24 tai 36 kuvaa filmirullalle. Se fiilis, kun kuvaamosta haettiin kuvat ja niitä alettiin selaamaan läpi!

Luonnossa ja luonnonvalossa kuvaaminen on minulle kaikkein luontevinta. Olen aina tykännyt kuvata lapsia ja ajan myötä siihen on mukaan tulleet vastasyntyneet ja perheet. Tällä hetkellä yksi intohimon kohde on studiomuotokuvaus!

Käsistäni lähtee aika paljon pehmeitä, lämpimiä ja utuisia kuvia. Haluan löytää kuviin tunnetta ja aitoutta. Yleensä ohjaankin kuvattavia olemaan mahdollisimman rentona, jolloin kuviin saadaan kaivattua luonnollisuutta. Miljöökuvaukset ovatkin ehdoton suosikkini. Kesäillan pehmeä valo tuo kuviin ihan erityistä tunnelmaa.

Toivotaan, että niitä on luvassa paljon, vaikka iltatöiksi meneekin!